LDE Talks

Start date
End date
Location
Online

Op dinsdag 22 juni vindt weer een Leiden-Delft-Erasmus Talks plaats. Mede namens de gastsprekers nodigt LDE Dean prof. dr. Wim van den Doel u van harte uit deel te nemen. U kunt zich aanmelden via onderstaande link.

Programma:

Leiden-Delft-Erasmus Universities:  Prof.dr. Wim van den Doel over ontwikkelingen in de samenwerking in onderzoek en onderwijs tussen de drie universiteiten.

Space for Science and Society: het nieuwe Leiden-Delft-Erasmus programma in samenwerking met NL Space Campus. 

sprekers

Presentatie door: Drs Tanja Masson-Zwaan, docent aan het Internationaal Instituut voor Lucht- en Ruimterecht van de Universiteit Leiden en prof.dr.ir. Herman Russchenberg, hoogleraar Remote Sensing aan de TU Delft en hoofd van het TU Delft Climate Institute.

Onderwijs: spreker wordt nog bekend gemaakt

Aanmelden

U ontvangt voorafgaand aan deze sessie de link naar ZOOM, het platform waarop het virtuele event plaatsvindt. De presentaties zijn in het Nederlands. Voor vragen kunt u contact opnemen met het Projectbureau Leiden-Delft-Erasmus Universities via: Projectbureau-LDE@tudelft.nl